Mijn naam is Dennis Thissen. In 1999 heb ik succesvol de schildersopleiding aan MTS Sint Lucas afgerond. Direct daarna ben ik mijn kennis gaan toepassen in de praktijk. In 2006 ben ik mijn eigen schildersbedrijf gestart in Neer.
De drijfveer om dit te doen, was dat ik zag dat iedereen een kwast kan vasthouden, maar dat zeker niet iedereen een professioneel technisch goed stuk schilderwerk kan afleveren.
Particulieren en zakelijke klanten zijn bij mij welkom. Ook klanten die op zoek zijn naar iemand die speciale technieken kan uitvoeren ben ik graag van dienst. Naast schilderwerk kunt u ook terecht voor behangwerk en een kleuradvies.
Ik denk graag met u mee over de uitvoering van uw wensen, bijvoorbeeld bij ondernemers die gebonden zijn aan openingstijden of productieprocessen.

Mijn eenmanszaak staat voor kwaliteit en service. Kwaliteit is het belangrijkste kenmerk in mijn werk. Ik voorzie iedere klant dan ook van een op maat gemaakt advies. Doordat ik alleen werk staat u altijd in direct contact met mij. Dit bevordert de communicatie en zorgt ervoor dat ik u wensen beter kan realiseren.
Bel gerust op! Het nummer vindt u onder op deze pagina. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Dan reageer ik zo snel mogelijk.


Thissen Schilderwerken
Steeg 42
6086 EL Neer

06 542 54 158
thissenschilderwerken@home.nl
Btw-id: NL001829345B69

© 2024 | Thissen Schilderwerken           Website door: Wabbes Media & Design